Barn och Ungdom

SkojOhoj

För dej som är mellan 6-12 år och vill ha skoj på tisdagskvällarna mellan kl 18-19:30. Vi börjar i kyrksalen med häftig sång och musik med vårt eget Skoj o`hoj band. Det blir drama, lyckohjul, bibelstund, överraskningslådor och vår kluriga brevbärare cyklar in med hemlig post! Sen kan du välja att vara med i: Bakskola, Målarskola, Dansskola/Musikskola, Pysselskola. Kvällarna avslutar vi alltid med fika. Vi kommer att dramatisera den spännande berättelsen om Josef! Först kastad i en brunn, sen kastad i fängelse, men vad hände sen? Kom och se!

Söndagsskolan

Söndagsskola har vi varje söndag kl 11.00 under gudstjänsten. Alla barn som fyllt 4 år är välkomna med i söndagsskolan. Vi samlas först i kyrksalen och är med en stund på gudstjänsten.
Då vår söndagsskolsång börjar spela samlar söndagsskollärarna alla barnen och tågar tillsammans ner till barn- och ungdomsvåningen. Där samlas vi till sång och bibelstund och avslutar med pyssel och fika. Varje gång samlar vi också in en frivillig slant till söndagsskolans fadderbarn i Rumänien. I söndagsskolan finns det två ledare och hjälpledare med varje gång.

Familjegudstjänst

Några gånger i terminen samlas vi till en kortare gudstjänst som är anpassad för hela familjen. Barnen och ungdomarna medverkar med sång och drama och det blir en barnpredikan.

Pärlan

Är pingstkyrkans samhällsstödda GRUPPFAMILJEDAGHEM. Daghemmet tar emot heldagsbarn mellan 0-5 år. Avgifterna följer Mariehamns stads taxa, Vi tror att varje barn är som en unik, vacker PÄRLA. PÄRLAN är en plats där varje barn har rätt att utvecklas och blomma ut till de fantastiska människor de är skapade till. PÄRLAN vill förmedla en trygg och positiv gudstro. För anmälan och information, ring Elisabeth Witick Mobil 0409642321 E-post: elisabeth.witick@gmajl.com

Anmälan bör skickas till Pärlan c/o Pingstkyrkan Matrosgatan 1. 22100 Mariehamn

Ungdomsarbetet PK-Ung

Varje fredag träffas vi ungdomar till ungdomsmöte i Pingstkyrkan kl 19.30 i stora salen. Det blir lovsång, bön, olika aktiviteter, predikan, fika och härlig gemenskap. Ibland hr vi idrott i Ytternäs skola innan ungdomssamlingen. Se mer information på vår facebooksida (PK-Ung). Är du från 13 år och upp, är du hjärtligt välkommen att besöka oss och bli en del av vårt gäng! Välkommen!